Even voorstellen Daan

Even voorstellen: Daan

Daan Kok komt als stagiaire het team van ARD / AtelierRuimDenkers versterken.

“Ik ben Daan Kok, student bouwkunde aan de TU Delft en momenteel stagiair bij ARD / AtelierRuimDenkers.

 

Transformatie, renovatie en duurzaamheid zijn thema’s waarin ik mij wil ontwikkelen. Die thema’s vond ik terug bij ARD. Als stagiair doe ik ervaring op maar geef ik ook mijn eigen inbreng op de ontwerpopgaves. Daarbij probeer ik een ander perspectief te bieden en het denken nog verder te verruimen.

 

Op het gebied van duurzaamheid maak ik graag gebruik van recente ontwikkelingen en lokale materialen. Dit draagt bij aan het verlagen van de ecologische voetprint en steunt tegelijkertijd de lokale economie. Op het gebied van renovatie of transformatie vind ik het van belang de kwaliteiten van de bestaande bebouwing te vergroten en te versterken.”

 

Terug