Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Je kunt ons ook volgen op
Privacyverklaring
© ARD/AtelierRuimDenkers
  • verbouwing woning
  • verbouwing woning
  • verbouwing woning

Verbouwing woning

Voor deze dijkwoning heeft ARD / AtelierRuimDenkers een uitbreiding ontworpen, dat zorgt voor veel licht en mooi uitzicht: a room with a view.

 

“Op het ontwerp zoals het uiteindelijk is geworden, waren we zelf niet gekomen. Wij dachten aan simpel meer vierkanten meters maken, maar ARD heeft een plan bedacht waarbij je ook iets speciaals van het huis maakt waardoor ons huis nu ook een WOW-factor heeft gekregen!”

Annica en Anthony, bewoners

 

Uitbreiding achtergevel

De achtergevel, bestaande uit 3 grote galzen schuifpuien, is 4 meter naar achteren verplaatst. Daardoor is een ruime woonverdieping ontstaan. Het uitzicht over de polder is hierbij optimaal benut.

 

Woonkamer met vide en studeerkamer

De eerste verdiepingsvloer is voor een deel uitgebreid. Hierdoor ontstaat een vide die een directe verbinding maakt met de werkkamer en tevens zorgt voor een lichte hoge woonkamer.

 

Werkkamer

Het dakraam in de nieuwe kap zorgt voor fenomenaal licht en uitzicht vanuit de werkkamer.

 

Fotografie: Jan Sluijter

Opdrachtgever

Particulier

Locatie

Hillegom

Status

Opgeleverd

Categorie

Verbouwing

Share