Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Je kunt ons ook volgen op
Privacyverklaring
© ARD/AtelierRuimDenkers

Even voorstellen.

Nieuwe medewerker & erfgoedspecialist Robin Raaijmakers.

Het creëren van plekken die waarde toevoegen aan de leefomgeving is één van de grote passie van ARD. Door de geschiedenis van ongebruikte plekken en gebouwen te analyseren, ontdekken we de intrinsieke kwaliteiten van de plek. Deze essentie vormt vaak de basis van een concept om tot een gebiedseigen ontwerp te komen dat zich natuurlijk voegt in zijn (historische) context.

Sinds eind 2018 versterkt Robin het team van ARD / AtelierRuimDenkers bij het analyseren van deze bestaande, historische contexten. Haar gedrevenheid en kennis als erfgoedspecialist zorgt ervoor dat ARD zich verder kan specialiseren in het onderzoek naar de geschiedenis van onze ontwerplocaties.

“Ik ben een ruimdenker met een frisse blik die gelooft in de kracht van het samen doen. Ik heb een groot hart en hou ervan mensen te motiveren, prikkelen en verbinden om zo bij te dragen aan het oplossen van een maatschappelijk of ruimtelijk vraagstuk. Als erfgoedspecialist wil ik niet alleen bezig zijn met het verleden, sterker nog; ik ben altijd op zoek naar de relevantie van het verleden in het heden en de toekomst. Door ook vanuit een ruimtelijk en interdisciplinair perspectief te kijken naar de spanning tussen behoud, herinnering en vernieuwing binnen transformaties, ontstaan nieuwe inzichten en kansen om erfgoed een passende positie te geven binnen hedendaagse ontwikkelingen.”

 

Terug